top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIlse Velle

Jaarkaart Staven Zes voor 2024

Het jaar 2024 staat voor de deur, wat zou dat voor ons kunnen betekenen?


Ik heb intuïtief een kaart getrokken uit de kaartenset 4Tarot.


Ik trok de Staven Zes welke voor mij vrij kloppend en hoopvol voelt voor het jaar 2024


Ook een aantal reflectie vragen heb ik gemaakt die de kaart staven zes in dit tarot deck vertegenwoordigt voor het jaar 2024.


De kaart Staven Zes nodigt ons uit om ons voor te bereiden op een periode van groei, transformatie en actie.

De afbeelding op de kaart toont een man die wordt omringd door vijf verschillende gidsen: de Magiër, de Dood, de Ridder, een Indiaan en een Koning. Dit symboliseert een reis waarbij we worden begeleid door krachtige energieën die ons zullen ondersteunen bij onze persoonlijke en spirituele ontwikkeling gedurende het komende jaar.

De aanwezigheid van de Magiër vertegenwoordigt het potentieel voor manifestatie, creativiteit en innerlijke kracht. Dit kan duiden op de mogelijkheid om onze diepste verlangens en ambities te manifesteren, en om onze creativiteit als een bron van empowerment te gebruiken.

De Dood symboliseert transformatie, loslaten en nieuwe beginnen. In het komende jaar kunnen we verwachten dat er veranderingen zullen plaatsvinden, misschien wel op een diepgaand niveau, waardoor we oude patronen en beperkingen kunnen loslaten en ruimte kunnen maken voor nieuwe groei en mogelijkheden.

De Ridder staat voor het nemen van actie, moed en avontuur. Dit kan ons aanmoedigen om uit onze comfortzone te stappen, uitdagingen aan te gaan en met vastberadenheid en moed de obstakels te overwinnen die op onze weg komen.

De Indiaan en de Koning vertegenwoordigen verbinding met spiritualiteit, intuïtie, autoriteit en leiderschap. Deze symbolen kunnen wijzen op een groeiende verbinding met onze innerlijke wijsheid, het ontwikkelen van ons leiderschapspotentieel en het vinden van balans tussen spirituele en aardse aspecten van ons leven.

Wat heeft dit allemaal in petto voor ons in 2024?

We kunnen ons openstellen voor de mogelijkheden van groei, zowel op persoonlijk als spiritueel niveau. Het is een tijd om te werken aan het manifesteren van onze diepste verlangens, om ons aan te passen aan veranderingen en om moedig actie te ondernemen naar onze doelen.

Wat kunnen we vervolgens verwachten? We kunnen ons verheugen op innerlijke transformatie, nieuwe kansen en het overwinnen van obstakels. Op wereldniveau kan deze energie ook duiden op een collectieve verschuiving naar meer spiritueel bewustzijn, verbondenheid en harmonie.

Dus laten we ons voorbereiden op een jaar van groei, transformatie en actie. Laten we ons openstellen voor de lessen en de kansen die op onze weg komen, zowel op persoonlijk niveau als op wereldniveau. Samen kunnen we deze energie verwelkomen en met kracht en moed het nieuwe jaar tegemoet treden.

Enkele reflectievragen die ons kunnen helpen om de boodschap van de jaarkaart Staven Zes voor 2024 op een persoonlijk niveau te verkennen:


1. Hoe kan ik mijn creativiteit in 2024 aanspreken en benutten om mijn doelen en verlangens te manifesteren?


2. Op welke gebieden ben ik klaar voor transformatie en welke oude patronen ben ik bereid los te laten om ruimte te maken voor nieuwe groei?


3. Welke stappen kan ik nemen om uit mijn comfortzone te stappen en moedig actie te ondernemen richting mijn doelen en dromen?


4. Hoe kan ik mijn verbinding met mijn innerlijke wijsheid verdiepen en mijn leiderschapspotentieel verder ontwikkelen in het komende jaar?


5. Op welke manieren kan ik een bijdrage leveren aan een collectieve verschuiving naar meer spiritueel bewustzijn, verbondenheid en harmonie in de wereld om me heen?


Geniet en verwelkom 2024 ! ✨️


Liefs 🩷

.

55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Indrukken die achter gelaten worden.

Indrukken die achter gelaten worden. Af en toe komt er zo een momentje van besef Dat het niet alleen dienen is op het moment je een reading aan het geven bent. Nee er zit veel meer achter. Wat voor

Comments


bottom of page