top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIlse Velle

Indrukken die achter gelaten worden.

Indrukken die achter gelaten worden. Af en toe komt er zo een momentje van besef Dat het niet alleen dienen is op het moment je een reading aan het geven bent. Nee er zit veel meer achter. Wat voor mij als dankbaar kan voelen. Het moment je aan beide kanten mag en kan helpen, dat het voor de mensen die het ontvangen een mega invloed kan hebben op het dagelijks leven, waar jezelf geen idee van hebt. Hoe ze nadien zelf veranderd zijn of zich anders zijn gaan voelen. Zo kwam er een man C op consult. Zakelijk zo kwam hij in eerste instantie over. Ik wist dat er hier iets meer daadkracht nodig was. Niet om te overtuigen, nee, daar ben ik niet voor. Wel om te laten zien dat het geen zweverig gebeuren is , en ik mijn opdracht zeer serieus neem. Eerst even afstemmen op zijn energie, waarbij er gesproken werd over werk. De onzekerheden die het met zich mee bracht. De samenwerking en de meerdere bedrijven die hij runde. De eventuele loop die het door het nemen van zijn beslissing, balans zou brengen in zijn wezen en zijn leven. De beslissing maakt de persoon uiteraard zelf, ik haal het aan, en benoem het . Na een minuut of twintig over werk , relatie(s) te hebben gesproken, kwamen er twee dames voor hem door, een goede vriendin en een zus van zijn partner. De goede vriendin maakte dat C fonkelingen in zijn ogen kreeg. Het bracht hem tot leven en zorgde dat zijn zorgen om de gang van zaken waar het in zijn privé leven om ging even niet meer mee telden. Het werd een herbeleving van het leven en de herinneringen die zij samen hadden gedeelt. C werd stil, en ik zag dat zijn ziel beroerd werd door alles wat benoemd werd. Een emotioneel weerzien tussen beiden als ik het zo mag zeggen. Wat bijzonder zei C. Ik kom zeker nog eens langs. De "koele" man was ontdooid. Ik ben hier op aanraden van een vriendin. Oohh fijn dat ze jou naar mij gestuurd heeft. Ja, zei C Zij die vriendin die je doorkreeg wilde dat ik naar jou toe ging, om als ik het moeilijk had we dan weer even samen konden zijn. Ik ben hier op aanraden van haar. Zij heeft meerdere malen een consult van jou mogen ontvangen het maakte dat zij de dood niet als dood ervaarde. Zonder dat je het wist schonk je haar "Het leven" Ik werd er stil van. Dit is dus wat er achter de schermen gebeurt, iets waar ik soms geen notie van heb. Het is mooi en dankbaar. Dag C Tot weerzien. Dag ilse Tot gauw. Later stuurde C mij nog een mail, Hallo Ilse, Ik wil je nog even bedanken voor het mooie consult wat ik bij je heb gehad. Het was heel fijn en helder en heeft me echt geholpen ! De afgelopen periode heb ik er veel aan gedacht en wat dingen uitgewerkt en notities gemaakt. Je doet dit werk vol overgave en dat is voelbaar. Dat vind ik heel mooi en wilde je daarom even een mailtje sturen. Heel fijn om dit zo te kunnen doen en ik ben ook onze overleden vriendin Mi dankbaar dat ze me dit enige tijd voor haar overlijden adviseerde ❤ Bedankt en fijne dag. Groet, C

74 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


Ina Korver
Ina Korver
May 29, 2022

Een kippenvel ervaring krijg je als je merkt dat iets vanuit het hart wordt gezegd! Zo puur en echt, prachtig! Dan snap ik volledig de dankbaarheid 💞

Like

Sandra Sihan
Sandra Sihan
May 27, 2022

Ook ik word er stil van. Wat bijzonder en mooi!

Like
bottom of page