skip to Main Content

Je kunt bij mij terecht voor een (kort) privéconsult, maar ook kom ik graag bij jou thuis langs voor een huiskameravond met familie of vrienden.

Ilse Velle, Medium en Ceo 4Match

werkzaam in mijn praktijk te Hoorn. Mediumschap is mijn grote passie. Van jongs af aan voelde ik bepaalde “dingen” aan bij mensen. In de loop der jaren ben ik mij meer en meer spiritueel gaan ontwikkelen en heb ik geleerd om dit een plaatsje te geven. Ik realiseerde mij toen dat ik het fijn vond om mensen te helpen door hun in contact te brengen met hun overleden dierbaren. Zo help ik aan twee kanten, want de spirituele wereld wil op haar manier ons graag helpen.

In de afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd om mijn gave verder te ontwikkelen. Zo heb ik o.a. de Academie voor Mediumschap gedaan en ga ik eens per jaar naar het Arthur Findlay College in Stansted (Engeland). Laatstgenoemde is dé opleiding voor mediums. Ik laat me hier graag bijscholen.

Ook heb ik ondervonden, dat het fijn is om andere mensen hun spiritualiteit te laten ontdekken en verder uit te ontwikkelen. Zo train ik regelmatig met andere mediums en geef ik demonstraties – samen met de aanwezige spirits – voor (grote) groepen mensen. Op de pagina Nieuws vermeld ik regelmatig de data en de locaties.

Tevens geef ik, na telefonische afspraak, 1-op-1 consulten. Tijdens dit consult maak ik contact met een overledene uit jouw omgeving die graag wil laten weten dat hij of zij nog dicht bij je is. Daarbij kom ik met tastbare bewijzen, zoals bijvoorbeeld hun relatie tot jou, gedeelde herinneringen en karaktereigenschappen. Ik kan via je aura ook kijken naar je eigen potentie en wat er op dit moment speelt in je leven.
De ervaring heeft mij geleerd, dat mijn cliënten blij en gelukkig de deur uit gaan. Ze krijgen altijd een mooie boodschap mee!

Graag draag ik mijn kennis aan jullie over. Kijk eens bij het cursusaanbod of er een geschikte opleiding voor je bij staat. Je mag altijd contact met me opnemen als je hierbij advies nodig hebt.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten? Schrijf je in voor mijn  nieuwsbrief

Back To Top