skip to Main Content

OEFENAVOND PSYCHOMETRIE

Donderdag 13 december is er een oefenavond is Zwave . Thema les is Psychometrie. Hier zal ik les en feedback geven. Details wbt tijdstip, adres staan in de link beschreven. Informatie

DEMONSTRATIE MEDIUMSCHAP

Vrijdag 14 december werk ik samen met mijn vriendin en collega Janneke Leber voor Harmonia in Arnhem.We zullen een Demonstratie Mediumschap geven,altijd een feestje om dat met Janneke te doen! De zaal gaat om 19.30 open, de avond begint om 20.00 uur tot 22.00 uur. Wij hebben er zin om de twee werelden bij elkaar te brengen, en te laten zien en voelen dat we nog springlevend zijn nadat we onze fysieke jasje hebben uitgedaan.

Het adres van Harmonia is:

Schoonoord Woon-zorgcomplex in Velp

Adres : Nieuw Schoonoord 1

6881 TV Velp ( gld )

DEMONSTRATIE MEDIUMSCHAP

Woensdag 19 december geef ik samen met vriendin en collega Ria Spanjaard een Demonstratie Mediumschap en dit in Ria haar praktijk te Amsterdam. Wij zullen vanuit liefde contact maken met u overleden dierbaren, want wat is er mooier om weer even herenigd te zijn, en ze als het ware weer levend te voelen. Inloop is vanaf 19.30 uur, de avond begint om 20.00 en eindigt om 22.00 uur. Kosten zijn 15 euro p.p incl koffie en thee. Gaarne je op te geven via : praktijkspirit2spirit@gmail.com of  heimspanjaard@hotmail.com

Adres: Carrilonstraat 1

1073 ND Amsterdam

DRIE-JARIGE OPLEIDING MEDIUMSCHAP 2019 !!

Een nieuw jaar een nieuwe start!!

Volgend jaar April start er weer een nieuwe;

Drie – Jarige Opleiding MEDIUMSCHAP

Spirituele, Persoonlijke & Mediamieke Ontwikkeling

Bestaande uit 3 Modules

Module 1

Het 1ste jaar bestaat uit 10 hele lesdagen verdeeld over het jaar en is voor iedereen toegankelijk.
Voor hen die zich intuïtief (verder) willen ontwikkelen, spiritueel willen groeien. Misschien heb je de intentie om op dit gebied professioneel te gaan werken, misschien wil je je als persoon spiritueel ontwikkelen of wil je jezelf versterken in je eigen praktijk of onderneming.
We gaan mediamiek werken (contact spirituele wereld), jullie zullen een duidelijker beeld van deze fantastische wereld krijgen. Een opleiding waarbij je frequent en intensief met spiritualiteit bezig bent zodat het kan integreren in je leven.
Je wordt je bewuster van wie jij bent, leert te vertrouwen op jezelf.
Een prachtig proces die je als persoon doet groeien!

Het eerste jaar zal bestaan uit boeiende informatie en een mooi compleet intensief trainingsschema, bestaande uit de volgende thema’s:

○ Spirituele Ontwikkeling: wie ben ik, voelen van aura, methodes om aura te versterken, ontwikkelen intuitie

○ Psychic Ontwikkeling: Aura-Readen

○ Psychometrie (energie lezen voorwerp/foto) etc.

○ Mediamieke Ontwikkeling: contact maken met de spirituele wereld

○ Geïnspireerd spreken

○ Gidsen

○ Kleurenleer & Symboliek: Kleur in Aura & wat doet kleur met je en hoe kan je dit gebruiken

We gaan mediteren, er zal verdieping in jezelf plaatsvinden, filosofie…
In de lessen zal ik je veel persoonlijk begeleiden en tips geven.
Een opleiding met als doel: jou dichter bij jezelf te laten komen om zo een gezond, gelukkig & intuïtief leven te leiden en de spirituele wereld “tot leven” te brengen, ermee te werken/communiceren!

Voor wie: voor iedereen die op persoonlijk, intuïtief en spiritueel niveau wil groeien. Ervaring hoef je niet te hebben op dit gebied. Je kunt het voor je persoonlijke ontwikkeling gebruiken, integreren in je werk( coaching & mediumschap) en voor degene die al ervaring hebben op dit gebied kun je het zien als een verdieping.
Elke stap in je ontwikkeling is weer een nieuwe en elke keer zijn de inzichten anders.

De Opleiding Mediumschap bestaat uit 3 jaar uit elk 10 lesdagen.

Na 3 jaar zal je veel nieuwe ervaringen en inzichten opgedaan hebben die er toe kunnen bijdragen dat je meer geluk voelt doordat je de verbinding met jezelf, anderen en de spirituele wereld ervaart. De opleiding word afgesloten met een examen, dat afgenomen word door professionele mediums en je ontvangt een certificaat.

De lesdagen worden op de zaterdag gegeven. Op een prachtige locatie in Hoorn

Data’s staan hieronder beschreven

Kosten bedragen € 700 per jaar (er mag ook per lesdag €70 voldaan worden) Het eerste jaar komt er een bedrag van €20 bij dit ivm aanschaffen van het boek Mediumschap een geschenk uit de Hemel
Voel je Welkom

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar

Elke zaterdag van 10.00 – 15.30 uur.

Kosten: € 700,00 (er mag per keer € 70,00 worden voldaan). Voor koffie thee en versnaperingen wordt gezorgd. Lunch mag jezelf meenemen.

Adres; Pastoor Nuijenstraat 1, 1689 GM Zwaag

Cultureel Centrum Zwaag ” De Plataan”

Het is nu ook mogelijk om voor korte privéconsulten te reserveren. Ik doe dit op een beperkt aantal dagen per jaar. Kijk in de agenda voor de data.

Back To Top